Het Medicomfort traagschuim matras

Dit topkwaliteit traagschuim matras werd ontwikkeld door fysiotherapeut en slaapexpert Thijs van der Hilst: "Ik wilde iedereen een traagschuim matras kunnen adviseren waar ik volledig achter sta." Het Medicomfort matras mag al jaren lang rekenen op vele dankbare reacties en terugkerende klanten.

Het Medicomfort traagschuim matras
 • Topkwaliteit van 65 kg/m3 exclusief traagschuim
 • Volledig Nederlands fabrikaat
 • Zeer goed comfort door uitstekende drukverlagende eigenschappen
 • Optimale lucht- en vochtregulatie
 • Lange levensduur met behoud van comfort
 • Altijd 30 dagen gratis proefslapen
 • Vijf jaar volledige garantie!
5
jaar
garantie
Het Medicomfort traagschuim matras

Matras dit zich altijd aanpast

Ontwikkeld voor de beste ondersteuning bij ondermeer pijn- en rugklachten

Het Medicomfort matras is voor iedereen een zeer comfortabel matras van de hoogste kwaliteit. Daarnaast is het een medisch matras dat is ontwikkeld om pijn- en drukklachten te minimaliseren. Het wordt gemaakt met een exclusief traagschuim dat jarenlang werd geoptimaliseerd voor langdurig goed ligcomfort. Het wordt met veel zorg gemaakt in Nederland en draagt het Oekotex keurmerk, dus gegarandeerd veilig en vrij van schadelijke stoffen.

 • Uitmuntende drukverlaging

  Medicomfort traagschuim is zeer soepel, zodat het zich op ieder punt snel en precies naar het lichaam kan vormen. Omdat het overal de exacte lichaamscontour volgt, wordt het lichaam overal gelijkmatig gedragen en wordt de druk op de zwaardere delen van het lichaam verlicht.

 • Effectieve ondersteuning

  Een van de bijzondere eigenschappen is dat Medicomfort traagschuim comfortabel zacht aanvoelt, en tegelijkertijd een degelijke ondersteuning biedt zodat u niet kan wegzakken in het matras. Essentieel als u last heeft van bijvoorbeeld rugklachten!

 • Snelle reactietijd

  Medicomfort traagschuim mag dan 'traag' heten, het vormt zich soepel, snel en moeiteloos naar het lichaam. Bij het in bed stappen, maar ook het veranderen van uw slaaphouding 's nachts merkt u dat u meteen heerlijk gedragen wordt door uw matras en dat het materiaal geen aanpassingstijd nodig heeft, zoals visco-elastische schuim met een hoge dichtheid.

 • Stabiele temperatuureigenschappen

  Er zijn matrassen in omloop die bij lagere temperaturen hard en minder soepel worden. Ons traagschuim heeft een zeer stabiele temperatuurcurve. Het Medicomfort matras is comfortabel tot ver beneden (slaap)kamertemperatuur.

 • Lange levensduur

  Hoe lang gaat het traagschuim mee? Matrassen met traagschuim van een dichtheid tot 55kg/m3 hebben in de praktijk vaak een beperkte levensduur. Traagschuim met een te hoge dichtheid (rond 85kg/m3) kan zijn dat de matrassen te hard en temperatuurgevoelig zijn. Medicomfort traagschuim heeft een dichtheid van 65kg/m3 en biedt daardoor een langere levensduur gecombineerd met de beste comfort-eigenschappen.

 • Het belang van goede lucht- en vochtregulatie

  Het lichaam zorgt voor de juiste slaaptemperatuur. Dat doet het onder andere door te transpireren. Een mens verliest iedere nacht ongeveer 0,5 liter vocht. Een matras moet er dus voor gemaakt zijn om dit vocht op te nemen en weer af te geven aan de lucht. Daarnaast dient een matras de slaaptemperatuur te helpen reguleren. Bij lage slaapkamertemperatuur moet het voldoende isoleren. Bij hogere temperaturen dient het voldoende ventilerend te zijn om warmte te kunnen afvoeren. Medicomfort traagschuim heeft een open-cellige structuur. Dat betekent dat er kleine openingen zijn in de tussenwanden tussen de schuimcellen. Dit zorgt voor een goede balans tussen isolatie en ventilatie. Daarnaast zorgt de luxe wasbare hypo-allergene tijk door het uitstekende absorbtievermogen voor goede vochtopname en geeft de tijk het vocht weer af aan de lucht door verdamping.

 • 100% Nederlands fabrikaat

  Al onze matrassen maken wij zelf in onze fabriek in Zevenbergen, Noord-Brabant. Zo weten we zeker dat er hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt en kunnen we de kwaliteit van elk individueel matras precies in de gaten houden.

 • 5 jaar volledige Garantie


  Om jaar in jaar uit zorgeloos van uw matras te kunnen genieten, heeft u recht op 5 jaar volledige garantie op fouten in het materiaal en de productie.

 • Altijd 30 dagen vrijblijvend proefslapen

  Eerst voelen, dan geloven! Hoe kunt u zekerder zijn van uw aankoop dan door het matras eerst uit te proberen in uw eigen slaapkamer? Dat kan, 30 dagen lang, volledig gratis en vrijblijvend! We bezorgen het Medicomfort matras kosteloos bij u thuis. Bevalt het niet? Dan halen wij het matras gratis weer bij u op! Probeer het nu en start met proefslapen!

Nu bestellen