• Topkwaliteit traagschuim
  • Optimale drukverlaging
  • Optimale hygiëne
  • Aanbevolen door fysiotherapeuten

Reviews

We werken samen met onafhankelijk review portaal Feedback Company. Deze reviews zijn door ons niet te verwijderen of aan te passen. Alle reacties die binnen komen worden geplaatst, zowel positief als negatief. Bent u zelf tevreden over ons product, of juist niet? Laat ook een reactie achter! U helpt zo andere consumenten een goede keuze te maken.

Reviews

Goed om te weten; sinds 2016 vindt de levering van onze matrassen plaats door een extern transportbedrijf. Dit bedrijf levert tot over de eerste drempel. Omdat we regelmatig hoorde dat we ook tot in de slaapkamer zouden moeten kunnen leveren, hebben we sinds januari 2018 deze mogelijkheid toegevoegd aan onze service. Zo ziet u: ook een negatieve reactie kan leiden tot een positieve verandering!

Klantnaam: Duijvendijk
Datum: 27-05-2019
De Ervaring: Zojuist telefonisch contact gehad. Klachten uitgelegd en aan mij werd duidelijk gemaakt NIET te kiezen voor een traagschuim matras. Daarna werd er gewoon nog meegedacht door ik meen Thijs die ik aan de lijn had. Petje af Betrokkenheid en betrouwbaar. Zeldzaam in deze tijd.
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: O. Demir Secure-Team
Datum: 15-01-2018
De Ervaring: Ge-wel-dig product Goede service en veel begrip
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Astrid
Datum: 12-01-2018
De Ervaring: Prima en persoonlijke service maar wel jammer dat de gewenste matras een langere levertijd had dan op de site stond. Uiteindelijk mazzel gehad door een annulering.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: DG Serrano
Datum: 10-01-2018
De Ervaring: Het matras bevalt me prima
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 21-12-2017
De Ervaring: product is oké maar men laat vooraf betalen en dat is niet wat op de site staat.
Aanrader: Ja
Score: 6


Klantnaam: S. Stam
Datum: 05-12-2017
De Ervaring: Heb in juli jl. een matras besteld na eerst telefonisch contact gehad te hebben. Prettige en voorkomende bejegening. Overigens is dit mijn derde matras van Medicomfort Lattenbodems ook. Dit nieuwe matras werd ultra snel bezorgd op de lattenbodem gelegd en het oude matras meegenomen. Ben dus een tevreden klant. Het enige vreemde nu was dat de chauffeur mij een formulier liet invullen waarop ik ook mijn Burgerservicenummer moest invullen. Dat mag überhaupt niet is echt raarrrr. Niet gedaan dus.
Aanrader: Ja
Score: 7


Klantnaam: C.Laarhoven
Datum: 29-11-2017
De Ervaring: Jullie werkwijze en service als plezierig ervaren.
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Eric Knaveb
Datum: 27-11-2017
De Ervaring: Goede kwaliteit van zowel bed als matras
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Anoniem
Datum: 22-11-2017
De Ervaring: tevreden
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 26-10-2017
De Ervaring: Voorheen werd het matras geleverd door een medewerker van Medicomfort die uitleg gaf over het gebruik van het matras. Nu werd het matras geleverd door een vervoerder die het matras in huis bracht en vervolgens wegging.
Aanrader: Ja
Score: 6


Klantnaam: Anoniem
Datum: 02-11-2017
De Ervaring: Duidelijke communicatie snelle levering makkelijke manier van betalen
Aanrader: Ja
Score: 9


Klantnaam: Anoniem
Datum: 28-10-2017
De Ervaring: Matras voor tweede keer
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Anoniem
Datum: 21-10-2017
De Ervaring: Blij met nieuwe matras. Had dit veel eerder moeten aanschaffen. Lig nu IN bed i.p.v. OP bed.
Aanrader: Ja
Score: 9


Klantnaam: Doornroosje
Datum: 20-10-2017
De Ervaring: Prima matras. Is onze 2e. Zegt genoeg toch
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Rob Hond
Datum: 10-10-2017
De Ervaring: Een prima bedrijf dat de belofte meer dan waar maakt.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 01-09-2017
De Ervaring: Heel onpersoonlijk bestelproces en wat inflexibele aflevertijden.
Aanrader: Ja
Score: 6


Klantnaam: Anoniem
Datum: 09-09-2017
De Ervaring: Na 3 jaar met een dure latex matras en elke morgen serieuze lage rugpijn ben ik nu echt tevreden met deze medicomfort matras. Service uitstekend. BEDANKT
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 04-09-2017
De Ervaring: ik had de matras nog wel iets langer willen testen maar was toch goede keuze
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Nancy
Datum: 20-08-2017
De Ervaring: Ik wacht al een week op mijn matras.. nog steeds niet binnen
Aanrader: Ja
Score: 6


Klantnaam: Vercammen thilda
Datum: 20-08-2017
De Ervaring: Heb in lange tijd niet meer zo goed geslapen
Aanrader: Ja
Score: 10