Bestellen en retourneren

Het bestellen gaat zeer eenvoudig: klik op start met proefslapen, volg de 4 stappen en u krijgt het matras en eventuele bijpassende producten gratis thuisbezorgd. Toch niet helemaal tevreden? Vul dan het retourformulier onderaan deze pagina in en we halen het matras weer gratis bij u op!

Bestellen en retourneren
Levering door onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt binnen een aantal dagen door een bezorger bij u thuis afgeleverd. Standaard leveren we "tot over de eerste drempel". Bij een flatgebouw is dat bijvoorbeeld beneden in de portiek. Tegen een kleine vergoeding leveren we tot in uw slaapkamer en kunnen we zelfs uw order plaatsen en monteren.

Betaling

Indien u tijdens het bestellen vooraf betaald (via iDeal in Nederland en Mistercash/Bancontact in Belgiƫ), dan ontvangt u 3% korting over uw gehele bestelling. U kunt ook per PIN of contant betalen bij leveren, wat u het prettigst vindt!

Retourneren

Wilt u in de proeftijd van 30 dagen na levering een artikel retourneren, vul dan het retourformulier in onderaan deze pagina. Onze vervoerder neemt contact met u op voor een ophaal-afspraak. Voor het Medicomfort matras geldt een proefslaap-periode van 30 dagen. U mag dus gewoon op het matras slapen. Voor de overige artikelen zoals lattenbodem, dekbedden en beschermhoezen geldt alleen een zichttermijn, deze artikelen mag u slechts ongebruikt in originele verpakking retour sturen. Nadat de artikelen geretourneerd zijn zullen wij het aankoopbedrag (minus eventuele leveringskosten) binnen 5 dagen terugstorten.

Retourformulier: